Wednesday , May 29 2024

Echipamente Industriale

Echipamente Industriale

RECONDI este o firma din orasul Brasov, localizata pe strada Zizinului, specializata in echipamente industriale. Lucreaza in acest domeniu de peste 20 de ani, avand o lunga experienta in domeniul instalatiilor industriale. Pe parcursul acestor ani au incheiat colaborari cu firme de renume, ceea ce a dus la o mai mare incredere din partea clientilor si la un renume pentru SC RECONDI SRL.

Gama de echipamente industriale furnizate

Echipamente IndustrialeFirma s-a dedicat furnizarii de robineti industriali, reductoare si regulatoare presiune, actionari electrice si pneumatice, compensatoare de montaj, pompe grundfos. De asemenea, vand si elemente de automatizare, clapete de sens, supape de siguranta, racorduri flexibile pentru abur, vane cutit, manometre, electroventile, etc.

Recondi presteaza si servici, pe langa comercializara produselor mentionate. Ofera consultanta tehnica in alegerea si dimensionarea sistemelor de pompare pentru diverse aplicatii. Se acorda asistenta tehnica si montaj pentru toate echipamentele comercializate, proiectare si dimensionare sisteme de pompare si aliniere cu laser. Alte servicii complementare: comercializare piese de schimb, reparatii in cadrul service-ului, montaj si punere in functiune. Ii puteti contacta si pentru asistenta pentru inlocuirea sistemelor de pompare vechi cu sisteme eficiente din punct de vedere energetic. Efectueaza si audit energetic pentru sistemele de pompare (pompe de circulatie, grupuri de pompare, pompe submersibile, etc.)

Planificarea infiintarii unei constructii cu scop industrial

In planificarea infiintarii unui spatiu cu scop industrial se au in vedere mai multe elemente. Sunt necesare avize, contracte de colaborare, personal calificat, instalatii si echipamente tehnice si multe altele. Trebuie sa se asigure o buna desfasurare a serviciilor de furnizare si instalare, in special pe partea de echipamente industriale.

In general, portofoliul de clienti recomanda o firma. Pentru SC Recondi SRL este valabil acest lucru. Au incheiat contracte cu clienti precum: Ursus Breweries, Dacia SA, Premier Energy SRL si Bergenbier SA. Raportul pret-calitate reflecta pofesionalismul si dedicatia companiei. Raspund prompt tuturor solicitarilor si garanteaza satisfactia clientilor. Sunt recomandati pentru oricare dintre serviciile prestate si produsele furnizate.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Unde putem intalni case modulare container? In ultimii ani, multe persoane din Romania si-au indreptat …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Leave a Reply