Tuesday , September 27 2022

Epilare Definitiva

Merita sa renunt la epilarea cu ceara pentru epilare definitiva?

Multe doamne si domnisoare se intreaba daca merita sa renunte la epilarea cu ceara pentru epilare definitiva. De obicei apare aceasta intrebare in randul femeilor care nu detin prea multe informatii cu privire la epilarea definitiva. Informatii despre cele doua proceduri va sunt prezentate in continuare.

Epilare definitiva vs epilare cu ceara

Asadar, incepem prin a face precizarea ca procedura de epilare cu ceara este dureroasa. Conform statisticilor, 99% dintre femeile care au ales aceasta procedura sustin faptul ca epilarea le-a creat o durere atat de mare incat au inceput sa planga.

Prin comparatie, epilarea cu laser este o procedura care nu provoaca nici un fel de durere si nici senzatie de disconfort. Acesta este fara doar si poate, primul si cel mai important motiv pentru a alege sa beneficiati de o astfel de procedura.

Epilare DefinitivaAtunci cand aleg sa se epileze, femeile isi doresc ca rezultatele obtinute sa dureze cat mai mult timp. Aici trebuie facuta precizarea ca procedura de epilare cu ceara din pacate nu ofera rezultatele dorite. Servicii de Epilare Definitiva Femei in Brasov. De obicei, firele de par isi fac aparitia din nou pe suprafata tratata dupa cateva zile.

Epilarea definitiva este insa o procedura care daca este efectuata de catre profesionisti are rezultate impresionante. Se spune ca pana la 15 ani dureaza rezultatele sale, deci si din acest punct de vedere merita luata in considerare aceasta procedura pentru eliminarea firelor de par nedorite de pe suprafata corpului.

Care procedura este mai scumpa?

Cand vine vorba despre epilare definitiva si epilare cu ceara, multe femei se intereseaza prima data de costurile fiecarei proceduri. Intr-adevar, procedura de epilare cu ceara la prima vedere pare mai atractiva din punct de vedere financiar, insa daca faceti un calcul pentru a afla cati bani platiti anual pentru aceasta procedura, veti ajunge la concluzia ca este o procedura nu doar dureroasa, ci si scumpa.

In plus, epilarea definitiva are rezultate care se vad pana la 15 ani. Deci, calculand cat veti plati timp de 15 ani pentru epilarea cu ceara, veti ajunge la concluzia ca aceasta procedura aparent mai ieftina, este mult mai scumpa decat epilarea definitiva cu laser.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Cele mai recomandate Produse Italia Tot mai des sunt folosite cosmeticele din gama Produse Italia. …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Este bine sa tineti cont de anumite lucruri atunci cand va orientati catre …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Este important sa alegeti un serviciu de Televiziune Live. Un astfel de serviciu …