Thursday , February 22 2024

Apartamente Subcetate Brasov

La ce etaj se cumpara cele mai multe apartamente subcetate Brasov?

Achizitia unui apartament reprezinta o mare realizare iar brasovenii se orienteaza spre apartamente subcetate Brasov.

Trebuie facuta insa precizarea ca atunci cand doresc sa aleaga apartamentul potrivit, nu stiu la ce etaj ar fi mai indicat sa se mute. Unii isi doresc un apartament la parter, altii la ultimul etaj. Exista insa foarte multe persoane care se orienteaza spre apartamentele de la etajele intermediare.

Acest articol va ofera informatii despre apartamentele de la parter, de la etajele intermediare si de la ultimul etaj. Doar cititi pana la final si puteti sa va dati mai usor seama spre ce apartament merita sa va indreptati atentia.

Apartamente subcetate Brasov la parter

Locuirea intr-un apartament la parter are cateva avantaje unice dar si cateva posibile dezavantaje. Aflati in continuare despre ce este vorba:

1. Avantaje apartament parter

Nu va faceti griji in privinta liftului sau a scarilor de urcat. Accesul la parter este simplu si usor, mai ales daca aveti copii mici sau daca locuiti cu o persoana care se deplaseaa greu. In plus, va va fi mult mai usor cand veti achizitiona obiecte de mobilier noi.

Apartamente Subcetate BrasovCostul apartamentului poate fi mai mic, acesta fiind un alt avantaj. Apartamentele de la parter sunt de obicei mai putin scumpe decat apartamentele de la ultimul etaj, ceea ce le face o alegere mai rezonabila din punct de vedere al bugetului.

Exista si alte avantaje posibile care sunt asociate cu aceste apartamente, dar exista si posibile dezavantaje pe care le aflati in continuare:

2. Dezavantaje apartament parter

Cand cautati apartamente subcetate Brasov la parter trebuie sa va asteptati si la dezavantaje. In primul rand, privelistea nu este cea mai buna, asa ca daca doriti sa va bucurati de priveliste trebuie sa va orientati spre ultimul etaj sau unul dintre ultimele etaje.

Zgomotele de afara se pot auzi foarte tare in casa, iar praful este mult mai mare si se depune mai usor decat la ultimul etaj. In plus, securitatea poate fi un alt factor de luat in considerare. Hotii actioneaza mereu pentru a sparge apartamentele de la parter, nu de la etaj.

Apartamente la etajele intermediare

Etajele intermediare sunt cel mai des cautate de catre proprietari. Majoritatea celor care cauta apartamente la primele doua etaje, dar si cele de la etajele superioare sunt pe placul lor.

Acesti proprietari au o priveliste decenta in comparatie cu cea de la parter, In plus, privelistea de la fereastra nu va provoca panica in randul celor care se tem de inaltimi, dar in acelasi timp va face placere.

Riscul de inundatii sau infestarea cu diversi daunatori este mult mai mic la unul dintre etajele intermediare, in comparatie cu parterul de exemplu.

Exista si dezavantaje ale acestor apartamente. Desi apartamentul nu este expus zgomotului din traficul stradal, tot sunteti inconjurati de o multime de vecini, iar traficul pe holuri poate fi enervant. De asemenea, va puteti simti stresati sa mentineti un nivel scazut de zgomot pentru a nu deranja vecinii.

Un alt dezavantaj este pretul. Se stie faptul ca apartamentele cele mai scumpe sunt cele care se afla la etajele intermediare.

Apartamente la ultimul etaj

Cand vine vorba despre apartamente subcetate Brasov la ultimul etaj, acestea au foarte multe avantaje, compartiv cu dezavantajele. Principalul beneficiu al etajelor superioare pretul locuintelor, dar va puteti bucura si de o panorama frumoasa a orasului.

Cei care aleg sa se mute la ultimul etaj vor avea facturile de energie electrica si gaze mai mici iarna din cauza temperaturii mai ridicate comparativ cu etajele inferioare. Vor avea parte si de mai multa lumina naturala.

Cat despre dezavantaje, putem aminti urcarea scarilor daca blocul nu are lift. In plus, vara locuinta poate fi extrem de calduriasa daca apartamentul este expus o zi intreaga la soare.

Asadar, fiecare etaj are atat avantaje cat si dezavantaje. Fiecare este insa liber sa aleaga etajul la care doreste sa se mute.

Citeste si...

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie

Case Din Lemn La Cheie Din ce in ce mai multa lume opteaza pentru achizitionarea …