Saturday , December 2 2023

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Nu toti stiu ca un Test Oftalmologic nu se poate efectua doar intr-un cabinet oftalmologic. Ci si in confortul propriei locuinte. Exista numeroase astfel de teste oftalmologice care pot fi gasite pe internet si pot fi incercate acasa. Acestea va pot ajuta in urmarirea starii sanatatii ochilor.

Test OftalmologicIncercand un astfel de test va veti putea asigura de existenta sau lipsa unor probleme de vedere. Astfel, daca veti efectua un astfel de test si veti observa anumite probleme, va trebui sa va programati si la un Optometrist Brasov pentru investigatii mai profunde.

Un test extrem de popular pentru diagnosticarea degenerescentei maculare este Testul Amsler. Un astfel de test se realizeaza cu ajutorul grilei cu aceasi denumire. Aceasta grila este compusa din linii orizontale si verticale. Pacientul care observa minim o anomalie pe aceasta grila are probleme de vedere care necesita analize mai detaliate. Daca observati linii intrerupte, zone incetosate sau alte anomalii, acestea pot fi semne ale unor probleme de vedere.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa alegeti un Stomatolog Bun Brasov. Acesta isi va face …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Este important sa optati pentru o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta va va …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – O Solutie Sigura Pentru Un Zambet Impecabil! Un serviciu cat mai …

Leave a Reply