Wednesday , May 29 2024

Senzori seismici si necesitatea montarii acestora

Senzori seismici

Utilizarea de senzori seismici este recomandata pentru protectia unei game largi de dispositive electrice. Senzorii se pot utiliza ca o pompa electrica locala, insa se pot utiliza si ca o intreaga fabrica. Este recomandat ca senzorii sa fie montati corespunzator cu dispozitivele aditionale. Din acest motiv Recondi va pune la dispozitie si servicii de instalare la achizitia senzorilor.

Senzori seismici comercializati de Recondi

Recondi va ofera o gama de senzori seismici ce se pot monta pe electroventile noral inchise. De asemenea, un avantaj al acestor senzori este ca se pot adapta pentru montarea in combinatie cu electroventile deja montate.

Odata cu utilizarea energiei electrice la scara larga, au inceput sa apara si problemele legate de aceasta. In zonele cu un risc seismic crescut, exista pericolul cauzarii de incendii si explozii datorita electricitatii. Instalarea de senzori seismici este o optiune pe care trebuie sa o aveti in considerare daca locuiti intr-o astfel de zona.

Senzori seismici si necesitatea montarii acestora

Senzori seismiciModelul EW90 este un intrerupator seismic automat cu actionare electrica. Acest tip de dispozitiv unic este configurat corespunzator si intrerupe alimentarea cu energie electrica. Prin montarea intrerupatorului se va sista alimentarea cu energie electrica din orice tip de dispozitiv in timpul unui cutremur. Se monteaza pe cladirea ce se doreste a fi protejata, prin intermediul suporturilor de montare si fixare.

Dispozitivul se va declansa in cazul producerii unui cutremur cu o intensitate mai mare de 5,4 grade pe scara Richter. Actionarea automata inseamna ca dumneavoastra nu trebuie sa va ingrijorati in legatura cu punerea lui in functiune. In timpul unui cutremur, acesta este ultimul lucru la care va veti gandi. Odata ce pericolul a trecut, aparatul se va pune in functiune in mod manual.

Firma Recondi va pune la dispozitie atat senzori seismici cat si consultanta de specialitate pentru montarea acestora. Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a va proteja atat casa cat si familia.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Unde putem intalni case modulare container? In ultimii ani, multe persoane din Romania si-au indreptat …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Leave a Reply