Saturday , December 2 2023

Retinoscopie

Retinoscopie

Poate nu sti ce este o Retinoscopie, dar daca ai fost vre-odata la un consult oftalmologic, atunci sigur ai avut contact cu un retinoscop. Acest procedeu este foarte raspandit si utilizat de majoritatea cabinetelor oftalmologice. Retinoscopia ajuta la depistarea miopiei, astigmatismului si altor boli ale ochilor.

RetinoscopieDaca veti gasi un Specialist Oftalmologic Brasov cu experienta, acesta va sti cum sa efectueze intregul proces rapid si precis. In schimb, daca dati de un specialist cu mai putina experienta, acesta va necesita mai mult timp. Iar acest lucru nu este favorabil, deoarece, in timpul retinoscopiei nu vei avea voie sa te misti. In plus, daca doresti retinoscopia pentru copilul tau, atunci trebuie sa cauti neaparat un specialist cu experienta.

Un specialist cu experienta stie deja cum sa foloseasca retinoscopul si cum sa ofere cel mai bun diagnostic. Acesta va lumina retina cu ajutorul retinoscopului si va observa reflexia luminii. Daca lumina se reflecta normal, atunci ochiul este sanatos. Dar daca reflexia prezinta anomalii, atunci vor fi necesare mai multe analize pentru o diagnoza cat mai precisa. Si un tratament sau o corectare cat mai eficienta.

Citeste si...

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov

Stomatolog Bun Brasov Este important sa alegeti un Stomatolog Bun Brasov. Acesta isi va face …

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov Este important sa optati pentru o Clinica Stomatologica Brasov. Aceasta va va …

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov

Implant Dentar Brasov – O Solutie Sigura Pentru Un Zambet Impecabil! Un serviciu cat mai …

Leave a Reply