Friday , July 19 2024

Pizza Brasov

Pizza Brasov

Multe persoane prefera o Pizza Brasov. Este un lucru cunoscut faptul ca o astfel de pizza este pe placul tuturor. Pizza pe care o stim astazi are o istorie destul de bogata. Pana sa ajunga preparatul pe care toti il indragim azi, pizza a trecut prin multe. In Italia, pizza a ramas un fel de mancare autentic. Italienii considera ca pizza este un fel de mancare excelent si sanatos. Acest lucru vine impotriva conceptiei mondiale cum ca pizza este un tip de fast food.

Pizza Brasov

Pizza BrasovPizza pe care o stim astazi a aparut dupa secolul al XVI-lea. Inainte de pizza, oamenii obisnuiau sa manance focaccia. Acest preparat era o paine turtita condimentata cu diverse plante aromatice. Romanii erau cei care consumau cel mai des aceast preparat. Chiar si grecii obisnuiau sa manance o paine asemanatoare. Ei consumau aceasta paine alaturi de ceapa si usturoi. In India, focaccia era consumata cu diverse ierburi aromatice.

Pizza Brasov

Focaccia s-a transformat in pizza in secolul al XVI-lea. Imediat dupa descoperirea Americii, pizza a devenit foarte populara. Au fost aduse din Lumea Noua rosiile, ele intrand rapid in alimentatia oamenilor. Pizza a fost adoptata mai rapid de populatiile sarace din Napoli. Pe masura ce au aparut mai multe topping-uri, Pizza Brasov a inceput sa devina un preparat pe gustul tuturor italienilor.

Prima si cea mai cunoscuta pizza se pare ca a fost Margherita. Aceasta pizza avea caracteristice cele 3 culori ale steagului Italiei. Astfel, in realizarea acestei pizze se utiliza busuiocul, mozzarella si rosiile. Multi specialisti sunt de parere ca exista doar doua pizze autentice, repsectiv Margherita si Marinara. Marinara era pregatita de nevestele marinarilor care se intorceau acasa.

Pizza Brasov – Acest preparat gustos a trecut granitele Italiei foarte rapid, el incepand sa fie din ce in ce mai raspandit. In America a ajuns odata cu imigrantii italieni din aceasta tara. In epoca turismului de masa, alte popoare au inceput sa descopere si ele acest preparat unic. In ziua de azi, toata planeta se bucura de pizza, ea cunoscand o multime de retete. Pizza este un fel de mancare apreciat peste tot in lume.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce marfa livreaza firmele de servicii transport marfa Bacau? In fiecare zi, firmele care efectueaza …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cum aleg cumparatorii locuintele in functie de pret apartamente Brasov? Pentru foarte multe persoane, achizitia …

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare Transport marfa cu autoutilitare se află la baza industriei de transporturi …

Leave a Reply