Wednesday , May 29 2024

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Ar fi foarte bine sa tineti cont de normele de Conducere Defensiva. Avand aceste lucruri in vedere, veti vedea ca veti avea de castigat. Foarte multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor care nu respecta aceste norme. Ei nu conduc imprudent sau nu folosesc o viteza recomandata conditiilor de drum. Un alt motiv al producerii frecvente de accidente este neacordarea prioritatiii, dar si depasirea neregulamentara. Tinand cont de aceste lucruri, va fi o idee foarte buna sa aveti in vedere cateva norme de conducere defensiva.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaNu uitati sa va examinati mereu cu atentie masina. Verificati astfel rotile, luminile, dar si nivelul uleiului. Ar trebui sa faceti aceste verificari cat mai des. Procedand astfel, ele va vor intra in reflex. Nu uitati sa va puneti mereu centura. Acesta este cel mai important sfat pe care il ofera orice instructor de Conducere Defensiva. Ar trebui sa atrageti si pasagerilor atentia ca centura este foarte importanta. Chiar si pasagerii din spate trebuie sa-si puna centura. Chiar si pe o distanta scurta de drum, centura ar trebui pusa.

Nu uitati ca sa va faceti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile de intalnire. Nu uitati sa va semnalizati de fiecare data prezenta. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. Nu ezitati sa semnalizati inclusiv pietonii. Ar fi indicat sa va concentrati doar pe sofat atunci cand sunteti in masina. Nu faceti alte lucruri inafara de aceasta activitate.

Conducere defensiva

Un alt lucru important este ca trebuie sa fiti cat mai calmi. Nu incercati sa-i educati pe altii. De asemenea, nu ar trebui sa raspundeti la provocarile altora din trafic. Condusul nervos duce de obicei la accidente. De asemenea, acest tip de condus duce si la ambuteiaje. Un alt lucru de avut in vedere este sa va asigurati mereu in oglinzi. La maximum 10 secunde ar trebui sa va asigurati. Veti putea sti cu exactitate astfel ce se intampla in jurul vostru.

Nu uitati ca intre voi si cel din fata voastra sa se pastreze o distanta de 2 secunde. De asemenea, ar fi important sa anticipati evenimentele din trafic. Aveti toate aceste lucruri foarte importante mereu in vedere.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cum aleg cumparatorii locuintele in functie de pret apartamente Brasov? Pentru foarte multe persoane, achizitia …

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare Transport marfa cu autoutilitare se află la baza industriei de transporturi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

La ce ajuta o decodare telefon Brasov? Va mai amintiti telefoanele vechi cu butoane care …

Leave a Reply