Saturday , December 2 2023

Montare folii cladiri – avantaje

Montare folii cladiri

Cu cat o folie lasa sa intre in incapere mai putina energie solara, cu atat aceasta este mai eficienta. Estimativ, fiecare 10 mp de folie solara poate sa reduca cantitatea de aer conditionat pentru o cladire cu 12.000 BTU. Principala problema a cladirilor este faptul ca acestea permit acumularea caldurii in interior pe timp de vara. Iarna, temperatura din interior este greu de mentinut inauntru. Din acest motiv, Glass Tuning ofera servicii de montare folii cladiri.

Preventia cu ajutorul foliei pentru cladiri

montare folii cladiriPrin montarea de folii veti reusi sa remediati aceste probleme definitiv. Folia de la Llumar va poate ajuta la prevenirea pierderilor de caldura. Aceasta reduce puterea de emisie a sticlei, ajutand sa reflecte caldura inapoi in casa. Acest lucru va poate ajuta pe timp de iarna, pentru ca dumneavoastra sa economisiti la energia termica. O sticla obisnuita poate sa absoarba aproximativ 30% din razele ultraviolete. Daca apelati la montare folii cladiri, atunci puteti reduce cantitatea de raze, UV. Folia Llumar poate sa absoarba peste 80% din totalul radiatiilor UV nocive.

Aceste folii reflexive sau nereflexive pot fi utilizate atat pentru uz rezidential cat si comercial. Ele pot imbunatati aspectul extern al cladirilor, oferindu-le un plus de uniformitate. In acelasi timp, folia mareste atat confortul cat si protectia persoanelor din interior. Efectul de orbire este redus, punctele calde fiind neutralizate in totalitate. Un alt plus al foliei este rolul de protectie in cazul spargerii geamului. Aceasta retine cioburile si le impiedica din a se imprastia, reducand posibilitatea accidentarii.

Montare folii cladiri – rol antiefractie

Stiai ca un hot poate sa patrunda intr-o locuinta in mai putin de un minut? Echipajele de politie ajung la locul faptei in aproximativ 5 minute. Acest lucru este in detrimentul dumneavoastra. Pana la interventia fortelor speciale, hotii vor fi plecat deja. Prin aplicarea unei folii antiefractie, reusiti sa adaugati un plus de protectie geamului. Acesta va fi mult mai dificil de spart, folia retinand cioburile si prevenindu-le din a se imprastia.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Unde putem intalni case modulare container? In ultimii ani, multe persoane din Romania si-au indreptat …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Leave a Reply