Wednesday , May 29 2024

Tarife Trasport Marfa

Tarife Transport Marfa

Tarife Trasport Marfa – Inainate de a apela la o firma de transport, este bine sa stiti in mediu, cheltuielile pe care le implica. De aceea, noi va prezentam cateva tarife medii, de referinta, pentru a va ajuta sa va faceti o idee.

Tarife Transport Marfa

Astfel, o Firma Transport Marfa ofera diferite tarife, in functie de experienta si de autoutilitarele de care dispune. Daca aveti de transportat o marfa mai mica de dimensiune, puteti opta pentru un autoutilitar mai mic, de 11 mc. Acesta este si mai ieftin, preturile incepand de pe la 100 RON. Dar in cazul in care aveti marfuri mai voluminoase sau mobila de transportat, puteti opta pentru autoutilitare de 20mc. Acestea ofera servicii de transport cu preturi incepand de la 250 RON.

Aceste tarife includ si o medie de 1-2 ore de transport + stationare. Trebuie sa mai adaug ca aceste tarife sunt pentru transporturi locale. Adica pentru transporturi de marfa in orasul unde se afla sediul firmei de transport.

Pentru transporturi interne, in Romania, sau internationale, se calculeaza un tarif pe kilometru. Iar acest tarif variaza functie de marimea autoutilitarului necesar. Dar si de kilometrii parcursi. Dar tarfiful variaza intre 5 si 10 RON pe kilometru. Dar gasiti firme de transport care ofera aceste servicii si mai ieftin. Preturile acestea sunt doar de referinta.

Citeste si...

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cum aleg cumparatorii locuintele in functie de pret apartamente Brasov? Pentru foarte multe persoane, achizitia …

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare Transport marfa cu autoutilitare se află la baza industriei de transporturi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

La ce ajuta o decodare telefon Brasov? Va mai amintiti telefoanele vechi cu butoane care …

Leave a Reply