Friday , July 19 2024

LR Health & Beauty

Parfumurile LR Health & Beauty

Parfumul reprezintă un accesoriu foarte important al oricărei persoane , putem spune chiar unul nelipsit din rutina fiecăruia. Încă de acum 4000 de ani , de la primele rețete de parfumuri , pentru obținerea lor se foloseau cele mai fine și rafinate ingrediente:plante aromatice, migdale, coriandru, rășină de conifere, bergamot, precum multe altele.

Chiar dacă cu mult timp în urmă doar oamenii cu un statut social important intrau în posesia unui parfum , pe parcursul timpului și mai ales în prezent , acesta a devenit un obicei pentru noi toți. Povestea parfumului poate fi una destul de controversată , fiind cu toții firi diferite, fiecare dintre noi avem păreri diferite în legătura cu orice din jurul nostru. La fel este și cu preferințele parfumurilor, vrem sau nu să credem , dar parfumul pe care îl purtăm ne reprezintă , ba chiar poate transmite ceva despre noi înșine. Există infinite arome, de la cele mai ușoare, fresh, până la cele mai puternice și îmbinătoare miresme.

LR Health & Beauty Ceea ce trebuie noi să știm este faptul că, în unele momente, anumite tipuri de arome nu sunt deloc potrivite, luăm cel mai simplu exemplu: niciodată nu se va potrivi un parfum cu o aromă foarte puternică, într-o zi caniculară de vară și mai ales în primele momente ale zilei. Parfumurile puternice sunt caracteristice serii.

Parfumurile LR Health & Beauty

Cu siguranță fiecare dintre noi are parfumul sau parfumurile preferate , dar până am ajuns să îl descoperim, am fost nevoiți să încercăm o sumedenie de altele. Ce ne dorim cu toții de la parfumul nostru? În primul rând, să ne placă mirosul lui și în al doilea rând, să persiste mirosul cât mai mult. Ei bine, aș vrea să vă împărtășesc și vouă, micul meu secret legat de parfumurile mele. Rețeta este simplă, LR Health & Beauty se numește, o firmă germană de vânzări directe care printre numeroasele produse pe care ni le oferă, se numără și o gamă largă de parfumuri. Pe mine m-au cucerit, sunt o persoană foarte sensibilă legat de acest subiect, până nu de mult, alegerea unui parfum era un chin până am descoperit parfumurile de la LR Health & Beauty.

Gama ,,LR Classics,, mă duce cu gândul că aș fi calatorit printr-o mare parte a lumii , datorită denumirilor pe care parfumurile le au: Santorini , Valencia , Los Angeles , Hawaii , St. Tropez , dacă așa miroase acolo cu siguranță îmi va plăcea. LR Health & Beauty ne oferă posibilitatea de a face cunoștință cu diferite staruri, prin intermediul parfumurilor create după personalitatea lor , printre acestea se numără cunoscutul actor Bruce Willis. Acesta și-a lansat o întregă gamă de parfumuri numite după numele său , create special pentru LR , prin aromele parfumurilor , dorind să ne transmită exact persoana ,,Bruce Willis,,.Însă acesta nu este singurul , Guido Maria Kretschmer , Karolina Kurkova , Cristina Ferreira și chiar soția lui Bruce Willis , sunt cei care reprezintă o mare parte dintre parfumurile LR.

,, Nu există eleganţă fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim şi de neuitat. Îţi anunţă sosirea şi îţi prelungeşte prezenţa după ce ai plecat,,.(Coco Chanel)

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce marfa livreaza firmele de servicii transport marfa Bacau? In fiecare zi, firmele care efectueaza …

Pret Apartamente Brasov

Pret Apartamente Brasov

Cum aleg cumparatorii locuintele in functie de pret apartamente Brasov? Pentru foarte multe persoane, achizitia …

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare

Transport marfa cu autoutilitare Transport marfa cu autoutilitare se află la baza industriei de transporturi …

Leave a Reply