Saturday , December 2 2023

Folosirea unui ingrasamant natural zeolit

Folosirea unui ingrasamant natural zeolit

Produsul pe baza de zeolit se obtine din tufurile vulcanice. Acest produs este indicat pentru folosirea in agricultura avand numeroase proprietati extrem de utile. Folosind acest ingrasamant natural zeolit, veti vedea ca ati facut o alegere foarte buna de care va veti putea bucura. Zeolitii proveniti din tufurile vulcanice sunt aluminosilicati cu structura reticulara. Aceasta structura este foarte folositoare plantelor. Zeolitii vor avea posibilitatea castigarii si pierderii apei, lucru ce va fi benefic pentru plantele din cultura voastra.

Avantajele utilizarii ingrasamant natural zeolit

Trebuie sa stiti ca acest ingrasamant va avea niste proprietati specifice. Aceste proprietati, respectiv cele de absorbtie, schimb ionic si desorbtie sunt foarte utile plantelor. Plantele vor putea astfel sa ia din sol exact substantele de care au nevoie. Proprietatile acestea sunt apreciate in agricultura, avand ca efect o imbunatatire a recoltelor. Un alt avantaj al acestui ingrasamant natural zeolit este ca el va fi capabil sa refaca microbiologia solului. Solul cu o microbiologie foarte buna este unul fertil, humic.

Beneficii pentru intreaga productie

ingrasamant natural zeolitFolosirea zeolitului a inregistrat in unele experiente o crestere a productiei cu 35%. Aceasta crestere a fost inregistrata fara a mari cantitatea de ingrasamant utilizata.

Avand numeroase proprietati utile plantelor, zeolitul va fi un regulator, dar si un dozator excelent de elemente nutritive, dar si de apa. Plantele vor fi foarte sanatoase si veti ajunge sa va bucurati de o productie mai mare.

Timpul necesar ingrijirii plantelor va fi redus, iar cheltuilelile vor fi si ele mai mici. In multe cazuri, cheltuielile cu intretinerea plantelor ajung sa fie mai mari. Veti ajunge sa nu mai aveti probleme cu acest lucru daca veti opta pentru un ingrasamant pe baza de zeolit. Zeolitul va reduce levigarea nutrientilor din sol, daca aplicarea lor este urmata de o ploaie. De asemenea, va veti putea bucura de niste productii mai mari.

Citeste si...

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Este greu sa gasesc un electrician Brasov bun? De serviciile unui electrician Brasov se intereseaza …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

Cand sunt necesare serviciile unui instalator sanitar Brasov? Fiecare dintre noi am avut cel putin …

Aviz ISU Brasov

Aviz ISU Brasov

Ce trebuie sa stim despre obtinerea unui aviz ISU Brasov? In viata de zi cu …

Leave a Reply