Thursday , February 22 2024

Dusumea din Lemn Vechi

Beneficii pe care vi le ofera o dusumea din lemn vechi

Daca v-ati finalizat de construit casa si cautati pardoseala perfecta, puteti opta pentru dusumea din lemn vechi. Majoritatea celor care cauta solutii privind pardoseala pentru acasa se orienteaza spre parchet.

Cu toate acestea, dusumeaua din lemn vechi poate fi cea mai buna solutie din mai multe motive. Exista o multime de beneficii pe care aceasta vi le poate oferi, iar in continuare vom dezbate acest subiect. Veti putea afla despre ce este vorba citind acest articol pana la final.

Beneficii dusumea din lemn vechi

Dusumea din Lemn VechiFoarte multe beneficii au fost, sunt si vor fi asociate in continuare cu acest tip de pardoseala. Am ales sa vi le prezentam pe unele dintre cele mai importante in opinia noastra. Daca va aflati in cautarea pardoselii potrivite pentru noua dvs. locuinta, iata de ce sa alegeti aceasta solutie!

1. Imbunatateste estetica locuintei

Unul dintre motivele principale datorita carora merita sa alegeti acest tip de pardoseala este reprezentat de faptul ca imbunatateste aspectul estetic al locuintei. Daca doriti sa aveti o locuinta mai calduroasa si mai primitoare, in mod evident trebuie sa optati pentru dusumea din lemn vechi.

In plus, puteti alege obiectele de mobilier care sa se asorteze perfect din punct de vedere cromatic cu dusumeaua. Puteti alege si stilul mobilierului clasic, pentru o potrivire perfecta cu pardoseala.

2. Dusumeaua din lemn vechi este usor de intretinut

Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste intretinerea dusumelei din lemn vechi. Lemnul din care aceasta a fost fabricata este foarte bine tratat impotriva fiecarui potential factor daunator, deci nu trebuie sa-l tratati personal.

Pentru a pastra dusumeaua curata trebuie doar sa folositi o carpa curata cu care sa stergeti dusumeaua. Pentru a-i oferi o stralucire perfecta exista diverse solutii speciale in magazine. Chiar si solutiile pentru lustruirea parchetului pot fi utile in acest sens.

3. Durabilitate si rezistenta

Durata de viata a acestui tip de pardoseala este una foarte mare. Practic, dusumeaua din lemn vechi este mai durabila si mai rezistenta in comparatie cu parchetul sau chiar si cu dusumeaua din lemn nou.

Dusumeaua este de asemenea mai durabila chiar si in comparatie cu parchetul laminat. Rezista mai bine diversilor factori care ar putea afecta durata de viata a oricarui tip de pardoseala. Din acest motiv, daca doriti pardoseala perfecta, care sa reziste mult timp alegeti dusumea din lemn vechi.

4. Pret atractiv

Nu trebuie sa uitam pretul dusumelei din lemn vechi. Si in momentul in care vine vorba despre achizitia pardoselii, pretul are o importanta majora la fel ca atunci cand se doreste efectuarea oricarei alte achizitii. In comparatie cu parchetul stratificat de exemplu sau chiar si cu dusumeaua din lemn virgin (lemn nou), dusumeaua din lemn vechi are pretul mai atractiv.

In cazul in care doriti sa alegeti pardoseala la un pret atractiv, nu exista o solutie mai eficienta decat aceasta.

5. Poate fi refinisata

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care acest tip de pardoseala le are este ca permite refinisarea. Acest lucru nu poate fi facut pe gresie sau pe parchet laminat. Cel mai probabil, cand apar micile imperfectiuni ajungeti sa schimbati pardoseala daca alegeti gresie sau parchet.

Optati in schimb pentru dusumea din lemn vechi si nu veti avea aceasta problema. Puteti refinisa personal dusumeaua sau puteti cere ajutorul specialistilor.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Este o idee buna sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? De multe ori …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Este greu sa gasesc un electrician Brasov bun? De serviciile unui electrician Brasov se intereseaza …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

Cand sunt necesare serviciile unui instalator sanitar Brasov? Fiecare dintre noi am avut cel putin …