Wednesday , May 29 2024

Cursuri de inot Brasov

Cursuri de inot Brasov

Daca decizi sa participi la cursuri de inot, atunci trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi. Acestea va vor ajuta atat sa va distrati cat si sa fiti in siguranta. Desigur, daca sunteti incepator, atunci recomandam sa fiti insotiti de un antrenor special pregatit. Pana acolo, insa, va vom prezenta cateva sfaturi importante.

Sfaturi de urmat la cursurile de inot

cursuri de inot Brasov1. Ochelarii de protectie. Acestia sunt un accesoriu indispensabil oricarui inotator. Clorul din piscina poate sa fie extrem de daunator ochilor. Pentru a nu avea ochii rosii sau a nu face o infectie, alegeti sa va protejati corespunzator.

2. Kickboard. Acest accesoriu este optional, insa multe piscine il pun la dispozitie incepatorilor. Aceste placi ajuta mult atunci cand doresti sa inveti sa iti folosesti partea inferioara a corpului.

De ce sa alegeti Cursuri de Inot Copii Brasov?

S-a intamplat vreodata ca cineva sa iti ocupe locul la un aparat atunci cand erai la sala? Acest lucru nu este deloc placut. La fel este si cu inotatorii care nu respecta regulile bunului simt.

Asadar, daca doresti sa participi la cursuri de inot Brasov, fii atent la aceste reguli.

Reguli de bun simt

1. Intreaba intotdeauna daca ceilalti inotatori vor sa imparta banda cu tine. Nu este politicos sa invadezi spatiul cuiva intr-o piscina. Totusi, daca locul este plin, multi trebuie sa invete sa imparta. Este insa frumos sa anunti cealalta persoana inainte de a incepe sa inoti pe aceeasi banda. In general, numarul maxim de persoane per banda este trei.

2. Alege o banda care sa se potriveasca vitezei tale de inot. Nu vrei sa incetinesti alte persoane sau sa fii incetinit la randul tau.

3. Acorda atentie celorlalti inotatori. Daca ai obosit, nu te opri in mijlocul bazinului. Acest lucru ii va incurca pe ceilalti inotatori. Opreste-te intotdeuna la capatul bazinului.

4. Minimizeaza conversatiile. Majoritatea oamenilor sunt la piscina pentru a inota, nu pentru a sta de vorba. Fiecare are propriul program de respectat, asadar concentreaza-te pe propriul program.

Ofera cursuri de inot Brasov atat pentru incepatori cat si pentru cei care vor sa se perfectioneze. Antrenorii echipei va stau mereu la dispozitie cu sfaturi privind echipamentul si buna conduita de la bazin.

Prin apelarea la ajutorul lor nu va trebui sa va faceti griji, deoarece ei va vor indruma pe toata durata procesului.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Ce trebuie sa stiu cand aleg o piscina Rasnov? Atat adultii tineri cat si adolescentii …

Fish Direct

Senzori pescuit

Senzori pescuit Este o idee foarte buna sa aveti in vedere niste Senzori Pescuit de …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand aceasta Rulota Brasov, veti avea parte de un confort dorit. O astfel …

Leave a Reply