Friday , July 19 2024

Conectori lemn multicui si secretele lor

Conectori lemn multicui

Constructiile din lemn au inceput sa creasca in popularitate in ultimii ani. Ultimul racnet in domeniul imobiliar este acum reprezentat de casele din lemn. Casele tip puzzle, care se construiesc in timp record si costa jumatate cat alte case sunt acum la mare cautare. Aceste tipuri de case sunt ecologice, ofera un confort termic sporit si sunt extrem de rezistente la cutremure. Sunt realizate din materiale prefabricate, cu ajutorul unor conectori lemn multicui.

Avantajul productiei in fabrica

Productia in fabrica a acestui tip de case simplifica mult munca realizata pe santier. Procesul de productie dureaza o saptamana si jumatate, iar montajul inca pe atat. Prin aceasta metoda, costurile de productie dar si timpul sunt cu mult scazute, calitatea insa ramanand aceeasi.

Sinai este unul dintre producatorii de case din prefabricat de pe piata. Casele astfel construite sunt asamblate pe fundatia casei. Stabilitatea lor este redata de o serie de conectori lemn multicui, care fixeaza elementele din lemn impreuna. Modelul prefabricatelor din lemn este preluat dupa cel American, fiind adaptat pentru realizarea unei game largi de construtii, de la mansarde, hale, casute si pana la restaurante.

Conectori lemn multicui si secretele lor

conectori lemn multicuiPreturile caselor din prefabricate variaza in functie de un numar de factori, precum timpul de executie, durata de montaj, etc. In general, pentru o astfel de casa, doritorii trebuie sa plateasca in jur de 100 si 160 de euro/ metru patrat. Fabricarea sarpantelor cu place de conectori lemn multicui nu este dificila si nu este nevoie de un process complicat. Nu este nevoie de un numar mare de personal si nici de mult timp de proiectare, datorita tehnologiei avansate de productie. De la faza de proiectare si pana la cea de montare, totul se realizeaza in mod rapid si fara probleme.

Pentru mai multe informatii legate de casele din lemn si tehnologia lor de productie, apelati sa echipa de la Sinai. Acestia va stau mereu la dispozitie pentru orice informatie ati avea nevoie.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Unde putem intalni case modulare container? In ultimii ani, multe persoane din Romania si-au indreptat …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Leave a Reply