Friday , July 19 2024

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Daca nu stiti cum puteti sa va reduceti cheltuielile cu consumul energetic trebuie sa stiti ca exista o solutie. Prin eliberarea unui certificat energetic Brasov veti primi toate datele necesare cu privire la consumul pe care il aveti, astfel veti putea economisi.

Este obligatoriul un certificat energetic Brasov?

Certificat energetic BrasovIncepand cu data de 1 ianuarie 2014 este obligatoriu sa aveti acest certificat energetic Brasov. Este stabilit prin legea 159/2013 acest lucru, pentru proprietarii care doresc sa vanda sau sa inchirieze imobilul detinut. Valabilitatea unui astfel de certificat este pe o durata de 10 ani de la data emiterii acestuia. Se va modifica aceasta perioada doar in conditiile in care apar modificari sau renovari ale imobilului. Acest lucru poate afecta performanta energetica, de aceea se impune reinnoirea certificatului.

Cine poate elibera acest certificat?

Eliberarea unui certificat energetic Brasov se poate realiza de catre o persoana specializata. Aceasta este numita auditor energetic avand diferite grade de autorizatie. Persoana care va v-a ajuta se prezinta la domiciliul dvs. pentru a realiza masuratorile necesare. Eliberarea certificatului dureaza intre 24 si 48 de ore.

Costurile unui astfel de serviciu variaza, tinandu-se cont de dimensiunea constructiei. Insa avand certificatul, va creste valoare cu care imobilul se poate inchiria sau vinde.

Citeste si...

fotograf evenimente

Alegerea unui bun Fotograf Evenimente

Alegerea unui bun Fotograf Evenimente Pentru a alege un fotograf evenimente, va trebui sa va …

Magician Nunta

Alegerea unui Magician Petreceri Copii

Alegerea unui Magician Petreceri Copii Trebuie sa stiti ca alegerea unui astfel de magician ar …

Leave a Reply