Thursday , February 22 2024

De ce sa alegeti case lemn?

De ce sa alegeti case lemn?

Decizia de construire a unei case lemn s-ar putea face foarte usor si cu siguranta veti fi multumiti de aceasta alegere. Veti constata ca o casa din lemn, pe langa aspectul deosebit are si numeroase avantaje. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva aspecte referitoare la cele mai importante avantaje al unei astfel de case. Veti afla deci, cateva lucruri despre casa din lemn.

Avantajele unei case lemn

case lemnCasa va fi construita intr-un timp destul de scurt. Veti constata ca nu va dura foate mult pana in momentul in care aceasta casa sta in picioare. Dupa ce fundatia s-a uscat, o locuinta pe structura din lemn de 50-60 de mp se poate ridica doar in 4-5 zile. Daca echipa este formata din 20-25 de persoane, acest lucru se va desfasura foarte rapid.

Casa din lemn va fi si calduroasa. Lemnul este recunoscut ca fiind un bun izolator. Acesta va va izola foarte bine casa si va mentine niste performante energetice, dar si termice foarte bune.

Pe langa aceste avantaje, prin constructia unei case din lemn se va salva si mult spatiu. Veti constata ca peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din BCA sau cei din caramida. Un alt beneficiu daca alegeti case lemn este ca acestea rezista foarte bine la cutremur. O astfel de casa va rezista chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Protejarea impotriva incendiilor

In plus fata de aceste avantaje, o casa din lemn ar putea rezista chiar si la incendii atata timp cat este tratata ignifug. Fiind tratata in acest fel, sansele ca un incendiu sa se produca sunt destul de mici. De asemenea, daca va suferi in urma unui incendiu, se va putea inlocui cu usurinta partea afectata. Pagubele nu vor fi la fel de mari ca in cazul unei constructii din caramida.

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Unde putem intalni case modulare container? In ultimii ani, multe persoane din Romania si-au indreptat …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand vine vorba de Constructii Case Brasov, trebuie sa tineti la …

Leave a Reply