Wednesday , May 29 2024

Brichete Rumegus

Brichete rumegus

La nivel national sunt multe magazine specializate care vand Brichete Rumegus pentru incalzire in timpul iernii. Multi oameni aleg sa foloseasca brichete de lemn in locul altor combustibili de incalzire pentru centralele lor termice. Unii au in vedere spatiul redus de depozitare. Altii au in vedere specificatiile care ofera un randament ridicat al acestui tip de combustibil de incalzire.

La confectionarea si la fabricarea brichetelor de lemn se utilizeaza lemn de fag, lemn de stejar sau lemn de pin. De multe ori se utilizeaza lemn care a ramas neutilizat din industria lemnului si a mobilei. Cateodata se utilizeaza si lipiciul ramas. Acesta are si el un rol in confectionarea brichetelor din lemn.

Brichete rumegus

Fata de lemnul pentru foc, brichetele din lemn prezinta o serie de avantaje. Sunt de preferat a fi utilizate atat in locul lemnului de foc, cat si in locul gazelor naturale si a celorlalte categorii de combustibili. In cazul lemnului de foc arderea este necontrolata. Lemnul natural are noduri si rasina, are si scoarta. In cazul combustibilului Brichete Rumegus arderea este uniforma. Deoarece aceste brichete de lemn sunt confectionate prin presare, gardul de umiditate al acestora este unul extrem de scazut. Brichetele din rumegus ard incet si constant. Acestea pot fi controlate, spre deosebire de lemnul de foc.

Brichetele din rumeghus elibereaza o cantitate de energie si caldura mult mai multa decat lemnul pentru foc. Aceste brichete sunt foarte uscate, astfel se aprinde focul cu usurinta. In cazul lemnelor de foc cateodata este mai dificil de aprins focul, deoarece acestea prezinta un anumit grad de umiditate. Exista o diferenta majora si in ceea ce priveste cantitatea de dioxid de carbon emisa. Brichetele de rumegus ard mult mai curat decat lemnele de foc.

Brichete rumegus

Cantitatea de dioxid de carbon emisa in cazul brichetelor de lemn este mult mai mica decat cantitatea de dioxid de carbon emisa in cazul lemnului de foc. Incalzirea cu Brichete Rumegus este preferata de tot mai multi oameni. Brichetele de lemn pot fi : brichete Pini-Kay si brichete Nestro. Prezinta caracteristici diferite. Mai au o utilizare precisa si paletii din lemn care sunt combustibili solizi si naturali.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

De ce merita sa aleg serviciile efectuate de o firma de asfaltare? Exista persoane care …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Cand trebuie sa aleg serviciile de deratizare Zalau? Serviciile profesionale de deratizare Zalau pot fi …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Este o idee buna sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? De multe ori …

Leave a Reply