Wednesday , May 29 2024

Aviz ISU Brasov

Ce trebuie sa stim despre obtinerea unui aviz ISU Brasov?

In viata de zi cu zi exista persoane care urmeaza demersurile necesare pentru a obtine un aviz ISU Brasov. In continuare vom dezbate acest subiect deoarece este unul extrem de important.

Ne amintim cu totii episodul tragic de la clubul Colectiv din tara. Imediat dupa tragedia respectiva, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a inceput sa efectueze controale in toata tara.
Vizate au fost barurile, cafenelele, restaurantele, cluburile si discotecile dar si cladirile in care se desfasoara alte afaceri. Cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta doreau sa verifice daca firmele detin aviz si autorizatie ISU.

Ce este un aviz ISU Brasov?

Acum probabil va intrebati ce este un aviz ISU Brasov si ce este o autorizatie ISU Brasov. Este posibil sa credeti ca avizul si autorizatia de fapt este unul si acelasi document. Ei bine, avizul este diferit de autorizatie.

Aviz ISU BrasovAvizul ISU sau avizul de securitate la incendiu reprezinta un document emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Documentul este emis dupa ce se verifica conformitatea cu prevederile reglementarilor tehnice in vigoare a masurilor pentru apararea impotriva incendiilor.

Aceste masuri este obligatoriu sa fie adoptate in masurile tehnice de proiectare. Moticul este simplu, pentru indeplinirea cerintei esentiale – securitate la incendiu a constructiilor, a instalatiilor si a diverselor alte amenajari.

Ce este autorizatia ISU?

Acum ca ati aflat ce este un aviz ISU Brasov, este firesc sa va intrebati ce este autorizatia. Cel mai probabil doriti sa cunoasteti cat mai multe informatii si in aceasta privinta.

Ei bine, si autorizatia ISU sau autorizatia de securitate la incendiu este tot un document emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Actul se emite in baza legii, si se certifica prin intermediul sau indeplinirea cerintelor esentiale pentru securitatea la incendiu a constructiilor, instalatiilor tehnologice si alte amenajari.

De mentionat este faptul ca documentul se elibereaza doar dupa ce inspectorii de la ISU efectueaza verificari in teren si verifica documentele. Acum este mult mai dificil de obtinut o autorizatie ISU Brasov sau un aviz ISU Brasov. Atat verificarile in teren cat si verificarea documentelor se face la sange.

Valabilitatea avizelor si a autorizatiilor ISU

Foarte multe persoane sunt curioase cu privire la perioada de valabilitate a unui aviz ISU Brasov si a autorizatiei ISU. Ei bine, aceste documente sunt valabile pana atunci cand agentii constatatori constata nerespectarea conditiilor care stau la baza emiterii acestor documente referitor la:

  • Stabilitatea constructiei in caz de incendiu.
  • Protectia si evacuarea utilizaorilor.
  • Limitarea extinderii incendiilor la vecini si in interiorul compartimentelor de incendiu.
  • Siguranta fortelor care actioneaza cu scopul de a stinge incendiul.
  • Asigurarea posibilitatilor de alimentare cu apa in cazul unui incendiu si cu energie a consumatorilor sistemelor de protectie prevazute.

De retinut!

Asadar, acest articol v-a adus la cunostinta informatii atat despre avizul ISU cat si despre autorizatia ISU. Dupa cum se poate vedea, desi multe persoane credeau contrariul, avizul si autorizatia ISU sunt doua documente diferite.

Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de aviz sau autorizatie ISU, avem vesti imbucuratoare pentru dvs. Mai simplu spus, va informam ca exista firme de specialitate care ajuta la obtinerea acestor documente.

De la colectarea documentelor necesare si pana la faza de emitere a acestor acte, firmele respective se ocupa de tot. Apoi, daca totul este in regula, predau clientilor avizul si autorizatia ISU.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

De ce merita sa aleg serviciile efectuate de o firma de asfaltare? Exista persoane care …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Cand trebuie sa aleg serviciile de deratizare Zalau? Serviciile profesionale de deratizare Zalau pot fi …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Este o idee buna sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? De multe ori …